Den vackraste väskan är sönder .........

Den vackraste väskan är sönder och den vackraste väskan ska lagas. Jag köpte den i Februari förra året då jag var med pappa i London och arbetade med företaget. Pink & Green is wicked I´d say. Det har lossnat en metallbit ifrån väskan och jag måste göra en ny metallbit eller plastbit.

Terminal 5

Bilden här nedanför tog jag på Arlanda. Jag lyssnade konstant på rapparen Stor och en av hans låtar heter Terminal 5. Och jag såg terminalen och tog ett kort för att jag är störd eller någonting dylikt.


En arbetsmyra

Under gårdagens eftermiddag och kväll så arbetade jag med att kratta på vår tomt. Detta tog fyra timmar och med min timpenning så blev det litegrann iall fall. Jag känner mig ganska öm i axlar armar och rygg, men det är ganska skönt att värka ibland, för då vet man att man har rört sig. Jag har har mer jobb idag och även det är utomhusarbete. Jag ska klyva ved och stapla den. Jag älskar att jobba utomhus med kroppsarbete för då hjälper man både kroppen och plånboken.


Lördag

Idag har vädret varit fantastiskt. Jag och mamma åkte ner på stan för att se på folk, köpa strumbyxor och käka lunch. Mamma var inte där specciellt länge. Jag var kvar en stund handlade på systemet och väntade på pappa för att övningsköra lite med honom. Vi körde lite på Haga där jag speciellt fick öva lite backning. Pappa och jag tog en sväng förbi kyrkogården där vi kollade in familje graven. Min bror ska få ligga där tillsammans med farmors föräldrar och hennes farmor. Vi pratade om gravstenen som snart hundra år gammal där vi ska ingravera hans namn under vår farmors farmor.  Jag tror jag ska sjunga en låt på brorsans gravsättning. Eller jag tror inte, jag ska sjunga en låt. Den jag funderar på att sjunga är Aretha Franklins - Angel men jag kanske kommer på något annat. Nu är jag hemma och kollar lite på Christian och Oliver. Men jag ska snart börja göra iordning mig för att gå ut.


Torsdag

Jag är stressad idag eftersom jag har ett stort naturkunskaps arbete som ska vara klart i eftermiddag. Som om det inte skulle vara nog så måste jag dessutom kunna det ganska bra eftersom vi ska ha en redovisning på det. Jag har fått skriva om en stjärnas liv och död, vilket känns lite morbid. Annars tror jag att jag kommer få till skolan ganska bra. Jag lyssnar på den här och mår bra istället.


Åhh vampyrerna återvänder

True Blood , min favorit tv-serie av de som går på tv. Nya avsnitt kommer i Juni och jag längtar så jäkla mycket tills dess.


RSS 2.0