Happy new year motherfuckers


2009

Snart kommer 2010 och det hoppas jag kommer bli ett bra år. Snart kommer faster Elisabeth och kusin Erik upp från Stockholm och firar med oss. Jag vet inte om jag kan säga så mycket om det gångna året förutom att det har varit ett bra år fram tills December. Jag har fått många nya vänner, jag har gått ner i vikt, jag har lärt mig gilla kaffe, te och vin.  Jag har tonat ner min stil litegrann och färgat håret ett par gånger.

Jag måste kanske säga att Avatar var en fantastisk film, Jag grät flera gånger utav sorg och glädje. Jag älskade den och i 3D var den fantastisk. Färgerna, Manuset och allt annat var fantastiskt.


Avatar

Ikväll ska vi gå och se Avatar. Jag har längtat ända sedan jag såg trailern för två månader sen. Det blir Jag, Pappa, Rebecca, Andreas och Maud, kanske även Niklas. Jag hoppas verkligen den är så bra som jag tror att den kommer att vara. James Cameron är en jättebra regissör och manusförfattare : Aliens, Terminator 2, Titanic, Sarah connor chronicles, True lies och The Abyss. Det här är den första filmen han har gjort sedan Titanic så det är klart att man har höga förväntningar även om jag tycker bättre om Terminator 2 än Titanic. 


Åhh du ljuva 90´tal

Allt var så skönt och avslappnat då. Det var Rayanne Graff,
Ashley Banks, Donna Martin och Blossom man såg på tv.  
Färgerna och plaggen skulle vara nära natur och ganska enkla,
Och alla såg alla ut som Kurt Cobain.
 












Brittany Murphy R.I.P.








It must be a orange!

Jag vill verkligen ha ett  orange läppstift. Jag ska jobba lite imorgon och då kanske jag kan fara och köpa ett på Kicks, Make up store eller Åhlens. Om jag känner mig generös nog (vilket jag förmodligen kommer att vara) så blir det nog ett vinrött också.




åhh snygga Rihanna




 
Ge mig din jacka är du snäll

Hejdå Sebbe

I dag vid tretiden, var sista gången jag fick se min bror. Pappa, jag och Rebecca åkte till kapellet vid sandbacka kyrkogården och sa adjö till Sebastian. Min älskade storebror dog den 10 december, och jag har haft svårt att förstå att det har hänt sedan dess. Jag och han hade ganska mycket gemensamt när det kom till musik och populärkultur. Han tipsade mig på väldigt mycket bra hip hop och filmer osv .
 
I Kapellet fick jag lite panik för att se honom, när jag fick se honom, slog det hårt mot mig eftersom han såg tom ut, det fanns inget liv kvar i honom. Jag sjöng I´ll be missing you refrängen i kapellet och pappa sjöng så går en dag. Jag är glad att jag följde med för att se honom, men jag hoppas att jag kommer att minnas honom levande.


Repeat


Nya Kicks

I natt beställde jag sneakers från sneakers rean på Sneakers and stuff: Jag har egentligen inte råd men tur att dom fakturerar så kan jag betala då studiebidraget kommer. Det blev två par Nike .
 
Nike Wmns Dunk Hi Skinny



Nike Dunk High Premium



Och fan va snygg jag kommer bli i båda två, jag ska nog undvika att använda dom blå tills det blir varmt,
men jag tycker att jag gjort två kap båda kostade 999 men gick ner till 599.











Stolthet

Vi åt inte Asian style, utan det blev buffe på Ronyas vid vasaplan i stället, det var riktigt gott faktiskt.
Då vi ätit kände jag att Gina Tricot och H&M inte kändes så lockande med min ekonomi
så jag tog en sväng in på Burmans musik och snackade en stund med Anton istället för att följa med Linn och Sandra på stan. Jag berättade vad som hade hänt och jag hjälpte till med kunderna en del också.

Jag fick ett presentkort på Bokia utav Maud i julklapp, det var trevligt att kunna köpa en bok som jag verkligen ville ha. Det blev en bok utav Jim Butcher. Jag har tidigare lyssnat på några ljudböcker på engelska ur hans bokserie Dresden files, men den sjätte finns inte på webben så jag var glad att den fanns på bokaffären. 

Jag var i panik då jag kom ut från Bokia eftersom jag var så kissnödig, jag var tvungen att gå på Åhlens betal toaletter eftersom jag kände att nöden var så nära. Jag är glad jag är förkyld för med fullt luktsinne hadde jag nog fått rejäla kvälvningar. Efter det tog ag 8: an till Myrorna där jag strosade runt i hopp om att hitta dom perfekta 90-tals kläderna. Jag hittade inte mycket men jag gick därifrån med en rut-aktig tröja ifrån 90-talet yaaay.

Men nu till stoltheten, jag och Syrran har ränsat mitt rum på kläder och onödiga prylar, jag fick bort en hel del grejjor, känns riktigt bra och nu är jag slutkörd av städningen och kommer nog sova riktigt gott inatt.


Käk

Jag tror jag ska åka på stan och käka med mina kompisar Linn och Sandra, det blir nog asian style, på Euroasia eller Great eastern. Jag önskar bara att jag hadde lite mer pengar. Sen får jag se om jag orkar åka till myrorna eller inte, jag är sugen på lite vintage.

Geto boys - I tried


Corona + Helvetes vandringen och Lilla julafron

I går vid 10 tiden ringde Judith mig och undrade om jag skulle hänga på till Corona, visst tänkte jag och jag gjorde mig i ordning och gick ut till bussen som aldrig kom(fett kallt och drygt var det att stå där och vänta).
Då ringde jag till min kompis Sandra och bad om skjuts. För 50 spänn så fick jag det. I bilen sa  jag även någonting elakt om Disco turkar med en kille från mellanöstern brevid mig. Ajabaja kom jag på lite för sent.
Jag kom till Corona vid halv tolv, hittade mina kompisar och hängde där till 2 tiden. Jag hade ganska kul trots min förkylning och min brist på penningar. Självklart missade vi bussen då vi skulle ta oss hem och då var det bara att börja vandra i snöovädret. Vi gick in på statoil på Öbacka för att värma oss. Judith köpte två korvar som vi delade på och jag införskaffade även en burk av livets dryck cola. Sen tog vi en taxi hem till Judith, och jag kan säga att jag är glad jag har kredit kort för det va lite panik då jag skulle betala eftersom jag visste att det var tomt. Vi somnade ganska omgående.

Idag steg vi upp vid 12 tiden, jag stannade kvar hos Judith tills 4 typ, vi såg på film, käkade och kollade  på mina största cruches på facebook. Jag kan säga att jag är glad att man inte kan se sina besökare på facebook för då hade jag sett ut som en stalker.Jag for hem till Mamma, hon var lite groggy och disoriented utav sömnmedel. 
Jag  packade ihop mina prylar inför att åka till Pappa.Väl hos pappa var det dags för lilla julafton, drygt kasst år med klappar ifrån pappas sida alltså, årets sämsta klappar ifrån han var: Han betalar igen min skuld på 800 kr till syrran, Verktygslåda (ehh nej tack jag har redan en hammare, kniv och ett flertal skruvmejslar. Bra saker i från pappa var : Strage text by the man himself Fredrik Strage, 200 spänn - dolla dolla bill y'all, Ett par tight från Indiska, En Merchtröja med Näääk ifrån Drella. Ehhh jag orkar inte tänka på det där mer, jag önskar bara att jag fått en trummaskin, preferbly the kind Pete Rock has. Okey det var liksom inte bara skit men alla bra presenter utom pengarna visste jag redan om att jag skulle få.

Annandags rean

Jag var nere på stan i dag och kollade upp vad som var på rea. Jag var på H&M
och köpte ett bälte och Mascara, Gina Tricot där jag köpte en ring och ifrån Monki gick jag ut
med en kofta och ett bälte. Men jag kommer nog att drömma mardrömmar om Monki inatt,
shit därinne var var köerna otroligt långa både till provrummet och kassan. Jag fick nog stå i kö
i över en halvtimme. Jag är alltid lite tanklös då jag köper kläder för det var först då jag kom hem från min shoopingtur som jag kom på att en tjej på min skola har samma kofta som den jag köpte, men jag får använda den på fridtiden kanske. Nu ska jag gå och göra burritos. Jag finner alltid att
 dom äter burritos i amerikanska tv serier så ska se whats all the fuss is about.



Det jag hadde på mig idag.



Det jag kom hem med ídag.


2 pac - only god can judge me now





Den är ju så jävla bra

Några klappar

Här är en bild på ett par klappar


Fimpat

Det har nu gått snart 48 timmar sedan jag rökte en cigarett och det börjar klia i fingrarna av abstinens.
Jag är förkyld och tänkte först att jag bara skulle skita i att röka under förkylningen för att tillfriskna snabbare, men det har förändrats och jag är peppad på att sluta röka. Men jag är orolig för en sak om jag skulle lyckas sluta.

Att jag kommer att gå upp i vikt.

Jag har ätit mycket nu i jul men jag vill dra ner så fort som möjligt, men jag vet inte hur det kommer att gå nu.
Jag ska nog börja träna när jag kommer tillbacka till skolan. Börja tugga en massa tuggummi vore också bra.
Att ersätta ciggen med snus kan man ju göra, men om jag sen skulle vilja sluta snusa kommer det förmodligen att vara tio gånger värre än att sluta röka. Jag får se hur det går helt enkelt.

Jag ska på Myrorna och ner på stan idag har jag tänkt, jag älskar mellandags rean hoppas jag kan hitta mig någonting som är eller ser 80 - tal eller 90 - tals aktigt ut.


Julafton var tung

Jag hadde en massa tankar i skallen igår aka Julafton, men den största var, brorsan kommer aldrig någonsin att fira jul igen. Jag är ganska glad att det fanns så mycket folk omkring mig så jag inte hann tänka allt för mycket på det hela. Dessutom blev julafton jobbig på ett helt annat sett eftersom jag blev förkyld, såsom dom flesta utav alla andra av mina släktingar under 20 år. Jag kan inte klaga på tomten, han va schysst i år jag fick: 1000 spänn, en hoplouie tavla(fråga mig inte var jag har fått den ifrån), dusch grejer och krämer from varios brands, biokort på 200 spänn, smycken, en kapsyl öppnare, koppar och lite andra saker. Och det är bara dom grejjer jag fått från min mammas del av familjen. Annars hade jag nog min värsta biltur ever i går. Jag, mamma, Eivor och Ulla satt i baksätet och jag som inte ville krossa Ulla cancerpatienten satt med ena skinkan i luften, shit vad ont detta gjorde, jag blev avdomnad efter ett tag, och det var fruktansvärt. Usch kan vara den värsta julen någonsin eller så.  Somnade typ vid 00.

Denna dag var behagligare eftersom jag satt på bussen stora delar av dagen, jag satt och kollade på The Wire och en fett snygg kille några säten framför mig. Jag vet hans namn men ska ej ge ut det utifall att.jag lämnar dagen med min besatthet av denne man.
Jag gillar inte julen så mycket så det får bli Prince och hans bästa skiva som avslutar denna dag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0