Ricky Martin går ur garderoben

Det var kanske inte så överasskande. Jag såg klippet på msn video, vad skönt för honom att han kommit ut ur garderoben. Jag blir bara irriterad att tänka på en Intervju han gjorde med Barbara Walters där hon verkligen pressade honom att komma ut ur garderoben. Många menar på att den intervjun förstörde hans karriär. Jag hoppas han fortfarande kan ha en karriär inom musikbranchen, Men han får göra låtar om Marco isället för Maria. 


Ricky Martin - livin la vida loca

Tisdag

Tisdag och jag har just skolkat i från matten. Jag pallade bara inte, precis som men allt annat känns det som.
Jag orkar knappt annat än gå på mina lektioner, sitta i mitt rum och kolla på film och tv- serier. 
Jag har just käkat lunch och sitter nu och skriver i källan. Jag har inte haft en sån eventfull vecka förutom att jag träffade Mohammed ali på stan in fredags. Fett kul för jag älskar verkligen deras musik. Dom spelade på open samma kväll men jag var inte där. Jag pallade inte betala 350 kr för jag har verkligen inte så mycket pengar att lägga ut.


Smycken



Torsdag

Det är andra dagen tillbacka i umeå efter mitt lilla misshapp i Sthlm. Jag fick lite mer tid att hänga med Anna i fruängen, och jag fick vara med mamma på hotell mitt i stan, där vi även åt ur minibaren. Det har jag alrig fått göra med pappa, han är mycket snålare. Jag vet däremot att jag älskar Sthlm. Det är min stad nr:1 att bo i.
Gårdagen var riktigt bra. Jag, Malin och Judith satt i bibblan och bytte kläder med varandra. Jag och Malin bytte jättemycket med varandra. Jag har en massa nya snygga plagg, jag behöver inte köpa så mycket nytt nu känns det som. Men å andra sidan har studiebidraget kommit alldelés precis. Whoooa. Men det bästa hade varit om det hade kommit då jag var i stockholm.


Trapped

Jag befinner mig i Sthlm just nu, och detta är just nu helt ofrivilligt, Jag har fått vinterkräk sjukan. Det är i alla fall det jag ska säga till flygbolaget. Jag är så fruktansvärt arg på mig själv, varför lyckades jag inte stiga upp i morse.  Jag hade ställt klockan kl 10 och jag gick och la mig kvart i ett. Kan jag inte lyckas göra någonting rätt eller. Jag kommer nu missa två skoldagar. Jag har i alla fall med mig en engelsk bok jag kan börja läsa till engelskan. Jag måste helt enkelt läsa den känner jag. Jag har så mycket skolarbeten jag ligger efter med och det ligger som en press på mig känns det som. Jag ska spendera nästa helg på strömbäck tror jag, för att jag måste få lungn och ro med mina skolarbeten helt enkelt.
Jag kan inte säga annat än att jag har haft väldigt roligt i Stockholm. Jag och Mamma började vår Stockholms resa med att äta på Hötorgs hallen. Vi åkte sedan till söder för att ta hand om mina kusiner  (sysslingar) Felix och Tobias. Jag tyckte det var riktigt trevligt att vara med pojkarna, men det var skönt att komma iväg dagen efter. I går åkte jag till Fruängen och väckte Anna. Hon gjorde i  ordning sig och vi for i väg till Östermalm för att hitta Urban Outfitters. Det var en av de vackraste affärerna jag varit inne i men kläderna jag såg föll mig inte riktigt i smaken. Anna och jag gick därefter för att finna Antikt, Gammalt och Nytt. Jag gick dit beredd på att affären skulle vara trång och personalen otrevlig. Både stämde och båda chockerade mig en hel del trots att jag visste om det. En av männen visade en sådan arrogans att jag bara ville slå till honom. Anna och jag var båda glada att komma därifrån. Vi gick mot t- bannan då vi hörde flera skrik. Vi stannade och upptäckte ett demonstrationståg som kom gående längst gatan , mitt på den trafikerade gatan. Det var en vänster kollision som höll en demostration på Östermalm. Fan va klock-rent  tyckte Anna och jag. Vi blev sjukt glada att se detta på den platsen. Sedan åkte vi till T- centralen och gick på lite mer vanliga affärer. Jag hittade en jeans kjol på Topshop som jag köpte och en klänning på American Appeal jag inte köpte. Jag var denna lördag besatt av att hitta Beyond Retros nya lokaler. Jag gjorde det då Anna åkt hem för att sova och göra sig i ordning för jobbet. Jag frågade två tjejer som sa att det låg mycket längre upp på Drottning gatan. Det låg förbi Olof Palmes gata och upp mot Strindbergs museet. Jag hittade äntligen dit och spenderade en och en halv timme på att leta kläder. Jag höll på och provade och köpte slutligen en satin jacka, en t-shirt, två sjalar en väska och en påse blandade knappar allt för 450 kr. Jag tog mig sedan till hemköp köpte lite mat och sen for jag ut till Fruängen. Jag hyrde två filmer och köpte en glödlampa på fruängens centrum. Och sen åt jag och såg på filmerna. Jag önskar nu att jag bara hyrt en utav dom eftersom att jag skulle ha mer pengar då. Jag har ungefär 50 kr varav 30 är till tunnelbana, då ska 20 kr räcka till allt jag behöver till dess.  Under dessa förutsättningar är det verkligen inte kul att befinna sig i Stockholm.

Vår städning

Jag tyckte att mina vita Reebook hi-tops började se slitna ut. Så jag städade upp dom och på ett lager sneakerfärg.

Före



Efter


Åhhh pojkar pojkar pojkar

Jag gillar verkligen att kolla på filmer om bögar. Inte porrfilmer utan spelfilmer. Jag har ett antal filmer som jag verkligen älskar och om jag ska tipsa om mina favoriter.

1. Summerstorm (summersturm)
2. Mysterious skin
3. Borstal boy
4. Latter days
5. If the world were mine
6. Shelter
7. Mandragora
8. Bankok love story
9. Beautiful thing
10. Tan lines
11. Speedway junkie 
12. You'll Get Over It (À cause d'un garçon)
13. Get real
 







so fly

Jag har typ skrivit en R&B låt i dag, Jag hoppas det går att få till låten så bra som jag vill då jag kommer åt att spela in den. Jag önskar jag hade en killkompis som älskar samma musik som jag och som är duktig på att producera musik. Hmmm vad ska jag göra, jag kan visserligen själv men jag skulle vilja ha någon likasinnad att bolla med. Jag ska ta med mig datorn hit ut nästa helg , och jag ska ta mig i kragen och göra en ep nu i vår har tänkt .

JJ - Let go

Den vackraste musikvideon jag har sett på ett bra tag + det är en underbar poplåt där videon visar en vacker svensk kille som leker gangster.


Veckan som gått

Jag har verkligen latat mig från bloggandet det här lovet. Jag har haft så mycket hela tiden att när jag haft tid över så har jag inte orkat göra annat än titta på tv, läst och lyssnat på ljudböcker. Jag har inte haft mycket av lov iaf. Jag har kört mycket bil, både med min far och med min körskolärare Stefan. Det vore en otrolig lättnad att få det klart till sommaren och jag känner mig ganska positiv till att jag kommer få det. Jag har annars jobbat två dagar den här veckan, pengar som är ett positivt tillskott till min annars så tunna kassa. Jag har jobbat tillsammans med Malin, och det har varit väldigt trevligt. Annars har jag kört dieten till och från den här veckan. Jag tror att jag ska äta lunch den här veckan och köra dieten till frukost och lunch. Annars har jag gått en hel del i veckan, vilket är den enda form av motion jag verkligen upskattar. Jag ska försöka fortsätta med det den här veckan så kommer. Men promenad möjligheterna här i strömbäck är ganska limiterade så vi ser hur det går.

Annars har det varit en del downsides med veckan som gått Nr: 1 mina La Gear skor var lite  min syster för små för mig så dom fick min syster. Jag blev sjukt besviken att dom satt så tight, men kul att någon fick glädje av dom iaf, hoppas hon kan ta bra hand om dom. Nr: 2 Patrick har flyttat ifrån Strömbäck till stan, han var en av de få personerna i mitt hus som jag verkligen upsakttar så det känns botten. Nr: 3 Jag och Malin skulle ha gått ut i går men Scharinska såg sjukt tomt ut då vi gick förbi så då sket vi i det, och visserligen så har vi tjänat in pengar på att inte gå ut men i alla fall.

Åhh nej poor Weezy

Lil wayne i fängelse. Att jag inte vetat om det förrrän nu gör mig lite förbannad på mig själv. Läs själva i denna artikel.

Lördag

Så gårdagens beslut om att lämna kvar datorn i Stömbäck, var kanske inte det smartaste jag gjort. Men jag står fast vid det beslutet ialla fall. Utan datorn kommer jag inte bli så distraherade från saker som är viktigare.
Jag har en läxa i engelska som ska vara inne första lektionen efter lovet + att jag ska valt ut en bok till samma lektion. Egentligen borde jag även tagit med mig psykologiboken hit men jag fick priorotera eftersom det skulle bli så tungt att bära alla skolböcker annars. Jag har ett project den här veckan för övrigt. Jag ska försöka göra en del smycken, som jag ska försöka sälja till Schmäck kompaniet eller Kii. Jag ska gå till myrorna idag och köpa gardin hållare eller dylikt för att kunna göra lite coola smycken. Sen ska jag köpa en ansikskräm på apoteket för min hud är så torr. Det ser ut som om jag har sår på vissa ställen i ansiktet.

Jag fick två födelsedagspresenter igår en sjal och 700 kr av faster Elisabeth och en skrin och 200 kr av Maud. Jag ska få tag i min kusin Erik och se om han har faster Elisabeths Bagdad nummer, för pappa hade det inte och att få tag i farbror Per är oftast ett projekt om man gör det under helgen.

Ben Kweller - Sundress


Sthlm - two weeks from now

På fredag om två veckor blir det storstaden som kallar. Mamma ska till Karolinska och kolla lever värden osv, jag hänger på några dar. Fredag till söndag det blir nog riktigt nice. Jag hänger nog mest med Anna men jag ska också vara barnvakt med mamma åt mina kusiner Felix och Tobias. Det blir nog roligt dom är så sjukt gulliga. Sen hinner jag nog med en del shooping förstås. Ska leta korsetter, smycken, afrika plagg, tyll kjolar och dylikt.

En ovanlig dag

Dom flesta dagar är vanliga, minnet av dem bleknar snabbt. Idag är det ingen sådan dag. Varför då då, jo när jag åkte tillbacka till strömbäck efter ännu en värdelös eftermiddag på stan så fick bussen soppatorsk. Hur i helvete kan en buss få soppatorsk. Busschauffören sa att han aldrig varit med om det någonsin i sin 33 - åriga karriär. Jag om de resterande passagerarna satt och pratade i väntan på räddning. Det var speciellt jag och en äldre kvinna som som samtalade, en väldigt sympatisk kvinna. Då vår skjuts kom ca 20 minuter efter att bussen stannat fick vi åka med ägaren till bussbolaget. Alla vi som suttit fast i bussen fick skjuts hem hela vägen hem. Jag slapp gå från vägen vilket var väldigt skönt eftersom jag frös så mycket. Jag har varit och solat ikväll eftersom jag tycker att jag får bättre hy utav det.


Titiyo - Awakening



Idag är det Amandas födelsedag

Imorse vaknade jag av att pappa kom in i mitt rum. Jag hade inte låst min dörr och jag hade sovit i pyjamas som tur var. Jag var ganska disorienterad och chockad först, och började gråta då jag såg att han tagit med sig tårta. Jag har påbörjat pulver dieten igen och att inte kunna ta en bit kändes jätte jobbigt. Men jag åt rosen i alla fall, Pappa tog en rejäl bit eftersom han knappt ätit någon frukost. Jag blev genast lite gladare att han kommit och grattat mig då han berättade att han ändå skulle vara på kurs här på Strömbäck hela dagen, om han inte kommit hela vägen hit ut bara för min skull uppskattatar jag mycket. Tror att det har någonting att göra med att jag specifict bad om att han inte skulle göra det. Vi åt ialla fall lite tårta sen kom presenterna. Jag fick 1000 kr, en bok och förra veckan fick jag en bärbar hårdisk. Pappa gick efter det och jag gjorde mig i ordning. Jag kom sent till historia fast jag missade inte så mycket iaf. Sen hade jag matte vilket inte var så kul idag eftersom jag inte förstog någonting. Jag har varit på stan med syrran och morsan nu på eftermiddagen och även hunnit städa mitt rum. Mamma gav mig ett par skitsnygga skor, som dessutom var sjukt dyra, men det var ju min födelsedags present.


Avenue D - Do i look like a slut.



Helgens inköp

Köpt.

Skjorta Kupan 20 kr

Kjol - 129 kr H&M

Strumpbyxor 99 kr Åhlens

De röda legginsarna fick jag som en tidig födelsepresent av syrran, vi var på stan i lördags och hon köpte dom till mig på Monki. Jag köpte även en grå långärmad tröja och ett par jeans men tröjan är skitig och Jeansen är kvar i stan så det blir inga bilder på dom.


Inspiration










Jag försöker att undvika att titta på trender men det är lättare sagt än gjort  av eftersom jag verkligen gillar att läsa modetidningare. Senaste nummret utav Elle var väldigt bra. Nu vill jag ha mycket Jeans, naturfärger, afrikansk inspirerade kläder, korta kjolar,mycket smycken, strass och tyll kjolar.

RSS 2.0