Sharinska yo

Yoooo kvällen var nice, även pm den var lite kort. Jag fick se snygga pojkar, och han den jag är sjukt tänd på. fast jag fick panik då. Jag åt på donken, det var nice soak up the alcohol you Biachhhhhhhh. Tinnitus har jag, hoppas det går över. Dj:en hade inge Price(that sucked)Jag ska sova om en stund, ska bara kolla på en film tror jag. Godnatt till dom få böoggläsare jag har, imorgon lär jag ha hu´vudvärk. Random sak som hände jag träffade MIKa och Emil utanför MAlin.

Fix up, Look sharp !

Mitt första ebay köp supersnygga ett par supersnygga L.A. G.E.A.R. Sneakers och jag betalade ynka 250 kr för dem inklusive frakt. Jag har varit lite besatt av märket i ungefär en månad men jag har inte kunnat köpa några eftersom mitt nere på konto har varit nere på noll sen i början av Februari.




Down South pr 2.





Rip e´m to shreads.

Skolan  kommer nog vara ganska kul idag, arbetsstuga, psykologi och skapande är alla favoritämnen.
På skapandet idag ska jag börja customize ett par jeans som sitter supersnyggt över rumpan, men som sitter konstigt över benen. Förutom att sy till dom tänkte jag pimpa dom litegrann med blekmedel, sax och kanske lite strass. Med hjälp utav lärarna lär de bli supersnygga. Jag tänkte mig att dom ska bli lite såsom Brenda Walch (Shannen Doherty) hade dom på sig under Beverly Hills 90210.




Onsdag morgon

Jag vaknade upp för 40 minuter sedan. Jag är glad det blev så tidigt jag kom upp eftersom jag gick och la mig redan vid sju tiden i går kväll. Jag hade inte sovit natten till igår så det var kanske inte så konstigt att det blev så heller. Igår var jag och ett antal utav mina klasskamrater på Paradisbadet och hade fet- skoj. Det blev förstås inte lika roligt som man tror det ska bli, eftersom jag i nuläget är vuxen och kanske inte blir road utav samma saker längre. Det är hemskt tråkigt att det har blivit så, men åh andra sidan finns det saker som jag uppskattar att göra idag som jag inte gjorde då, så det jämnar nog ut sig i längden i alla fall.


Robyn - No Hassle (prod Diplo)

Äntligen en ny Robyn låt. Jag har väntat i fyra-fem år på det här. Med Diplo bakom spakarna kan det bli hur nice som helst. Jag har inte någon koll om han proddar hela plattan men skivan kommer nog röra sig i de här banorna. Hoppas skivan uppfyller de stora förväntningarna jag har.








Jag gjorde ett hårband

Torsdag, Fredag och Söndag kväll satt jag och sydde ett hårband. Så här blev det. Jag har även fått igång min egen digital kamera. Det var något fel på objektivet så jag tryckte och skruvade litegrann och fick till det.  Den digitalkamera jag använd fram tills nu var en av de första digitalkameran som kom ut på marknaden. Sex-sju år gammal är den och den tar inte specciellt bra bilder, men det var den enda jag fick låna med mig hit till strömbäck.
  


Down South pr. 1









Måndag

Jag kan inte säga annat än att måndag har glidit förbi like a eaze in the breeze. Jag fuskade dock vid lunchtid. Jag åt lunch, vilket inte ens lönade sig eftersom det inte ens var gott, Ångest just nu, men jag håller mig till pulver ikväll iaf. Imorgon there´s a different story, jag ska försöka att hålla mig till pulver men eftersom vi ska ha frilufsdag på paradisbadet så känns det väldigt lockande att köpa en hamburgare där. Jag hoppas inte mina pengar räcker för då kommer jag käka det. Aja jag ska försöka att låta bli. Jag har en stark huvudvärk just nu och det beror nog på att jag håller på att hoppa av och på dieten hela tiden. Klarar jag av morgondagen kommer jag nog kunna hålla mig fram till min födelsedag.

Jag tror jag får......



Jag har sagt till mamma att jag vill ha denna skönhet i födelsepresent.  En bild blir en konstverk då en designer delar den och färglägger den. En sjukt snygg t-shirt av Lil Wayne, jag har letat en tidigare fast aldrig hittat någon som är tillräckligt snygg eller prisvärd. Hoppas att jag får den här , Cross my heart.

Back in business

Nu kan jag äntligen komma igång med musik. Jag har nu en dator som är utrustad med alla program jag kan behöva för att göra musik. Jag hoppas bara inte jag kommer vara lat och skita i att göra musik. Jag vill verkligen göra någonting vettigt med min tid. Datorn kommer förmodligen att fraktas till Strömbäck inom en snar framtid. Jag skulle kunna ta med mig den imorgon men jag vet inte hur mycket jag kommer hinna med dom närmaste veckorna. Jag tror jag börjar då min körskole teori är över. Jag har ett naturkunska att prov till veckan dessutom och det känns som om skolan får gå först. Jag har fått en extern hårdisk idag nu, 300 GB är inte dåligt, då behöver jag inte slänga allt hela tiden heller, jag har så mycket filmer som jag inte vill slänga och så mycket musik som jag nödvändigtvis inte vill lyssna på men som ändå känns jobbiga att behöva slänga. Det är en liten blå sak, och jag har ingen som helt förstålse att den rymmas så mycket som den gör.

Assome


Nas - Got ur self a gun


Jag har den senaste månaden lyssnat väldigt mycket på Nas. Jag tycker han är en fantastisk MC. Den här låten finns med på skivan Stillmatic, vilket är den skiva enligt mig som han lyckats bäst med förutom Illmatic.

Snyggt






Jag sa att jag skulle försöka mig på Photoshop, resultatet blev sisådär, men jag ska jobba vidare med att bättra på mina kunskaper. Här är dom tre plagg jag köpte på myrorna i lördags iaf.



Fuskare

Jag fuskade på dieten idag, men jag har faktiskt inte dåligt samvete över det. Jag åt en pommes frites medans mamma och jag satt på Max. Mamma åt ett orginal mål och jag en cola light. Jag kunde inte låta bli att ta en för det såg så lockande ut.

Mer och mer

Jag klarar inte av allt skolarbete just nu känns det som. Förra veckan fick jag veta att det är prov på naturkunskapen vecka 8. Sen satt jag och skrev en stor uppgift i engelskan i går kväll och den här veckan ska jag se en film och typ svara på tusen frågor i samma ämne. Jag och Judith ska skriva om Katolismen vilket kanske inte är det bästa eftersom vi båda är så bekväma med varandra att vi inte känner någon press på att prestera. Det arbetet ska vara klart v. 9 . Dessutom så ska jag läsa två kapitel i körskoleboken tills torsdag eftersom jag har teori då. Jag har ångest över alltihop men jag orkar typ ändå inte ta tag i det. Amanda ta dig i kragen, det är din utbildning det gäller.


Söndag

Jag måste säga vilken tyng det är som har lyfts från mina axlar. Jag har gjort klart min engelska artikel äntligen. Förhoppningsvis är den formell och oladdad med mina åsikter men jag förväntar mig inte annat än att den är fylld utav röda sträck då jag får tillbaka den efter rättning. Jag har verkligen uppat mitt game sedan jag började på Strömbäck. Jag brydde mig inte speciellt mycket förut om varken betyg eller närvaro, jag nöjde mig alltid med ett G, men nu vill jag verkligen försöka få VG iaf, eller en 3 eftersom vi har ett betygssystem ifrån 1-4 på folkhögskolor. Systemet fungerar annorlunda gentemot grundskola och gymnasium.

Helgen har annars varit full av prövningar och belöningar. Jag har övningskört med min pappa både igår och idag och jag känner att jag börjar få kläm på det. Jag var väldigt hungrig igår men jag undvek all frestelser och idag känner jag inte ens ett sug efter mat.

Gårdagen var great. Jag fyndade skjorta, kavaj och en lite finare tröja på Myrorna. Jag kunde även hämta ut mitt paket från Blue fox. Då jag rensade garderoben hos mamma testade jag flera plagg som jag sett gräslig ut i förut men nu hade flera ut av dem potential. Jag tar kanske lite bilder imorgon och gör kanske oordning dom i photoshop.
Jag är så glad eftersom att jag har fått Photoshop. Mamma hade en äldre version av Adobe och Open office på sin bärbara hårddisk. Och jag var i desperat behov av båda. Nu behöver jag inte sätta mig på skoldatorerna längre då jag ska skriva en uppsats eller dylikt. Med Photoshop kommer jag snart fixa till min header här på bloggen och fixa till bilder som är i desperat behov utav det. Jag ägna dom följande tre-fyra timmarna att packa upp min väska och pyssla. Jag känner mig väldigt pigg just nu, jag antar att det är ketosen och det faktum att jag sov till ett idag som gör det.

 


02/03 är min dag!

Jag fyller tjugoett om 16 dagar Yay!. Det ända specciella med att bli tjugoett är väll det faktum att man får dricka i Usa. Annars se jag väl fram emot att få presenter, gå ut och ha kul eller någonting sådant. 

Önskningar


Skivor från HHV

Q-tip - The Renaissance
Animal Collective - Strawberry Jam
Raekwon - Only buildt for cuban linx
Jeru the demaja - The sun rises in the east
Fever ray - fever ray


Presentkort 
Asos.com
American appeal
Myrorna

Övrigt
Timberlands

P.S. jag kommer knappast få allt. Men skivorna, något av presentkorten och Timberlands skorna kanske.


Tillåt mig hånle

När Blondinbella försvarar att hon gillar Ebba Grön. Läs detta inlägg från hennes blogg så förstår ni.

Erykah Badu feat Lil Wayne - Jump up in the air


D - day.

Det tredje på pulverdieten ska vara värst iaf om man får tro vad andra säger. Jag kan nog säga att jag håller med. Jag var på stan idag och gick då förbi Max och det var så nära att jag gick in och köpte en burgare men tack och lov lät jag bli. Man ska hålla sig upptagen och tankarna på annat håll, det går inte att göra någonting annat. Jag har städat ur min mammas och min egen garderob, jag känner mig ganska duktig. Mamma har ganska många fula plagg i garderoben. Men jag ska inte säga så mycket, för hon tycker precis detsamma om mina kläder. Kläderna som jag har i garderoben hos mamma och även hos pappa är vad jag skulle säga "dom duger" . Kläder jag sällan använder men som duger då jag går och handlar eller någonting dylikt, men inte precis om jag ska gå ut.


Inspiration







Cred och respekt betalar inte mitt barns blöjor - Dogge Doggelito

Nu förstår jag varför Dogge ställde up i El giganten reklamen. Jag läste just en så rörande intervju om mannen som satte förorten på kartan. Hans liv har varit tragiskt på många sätt och jag förstår nu varför han har ställt upp på saker som inte kanske känns allt för creddiga. Först dog hans fru och sedan hans dotter, sedan har han kämpat sig igenom ett drogmissbruk. Bara det faktum att han tagit sig igenom de tunga åren och sedan kommit ut med ett leende på andra sidan är fantastiskt.

Yes i can !

Ibland kan man behöva övertalning för att orka fortsätta.

Bra saker med att gå på pulver:

1. Snabb viktminskning
2. Mycket tid för annat.
3. I ketosfasen blir man pigg.

Jag kan inte komma på mer men det räcker för att hålla mig till kuren idag iaf.


Axelsmycke

Jag har härmat Kenza (vilket jag skäms lite grann över). Jag läste på hennes blogg hur hon hade gjort ett
axelsmycke. Jag är väldigt pysslig av mig så jag hade allt som behövdes för att tillverka ett.





Nu väntar jag på att nitarna jag beställde från Black fox ska komma så jag kan göra ett par plagg asscoola.
Funderar på att paja en Jeans jacka genom att klippa av ärmarna och sedan köra på med nitar all over.

Såsom min  nya stilikon Alice Dellal.

Rihanna - Rude boy

Man kan inte säga annat än att videon är inspirerad av M.I.A. .  Men jag tycker låten är grym, och kläderna är  grymma. Då jag hörde låten första gången så hoppades jag verkligen att det skulle komma en video på den. Jag har ett par liknande solglasögon hemma, det var ett par år sen jag använde dom men jag tror att det har blivit dags för en comeback.


Hunger

Jag har inte ens kört en dag utan mat och jag känner mig redan förstörd. I somras köpte jag ett paket naturdiet med päronsmak, jag drack ett par klunkar och så spydde jag, sen sket jag i att fullfölja dieten. Det är dom jag dricker nu. När jag drack den första shaken imorse så fick jag kvälvningar, fyfan vad äckligt det var. Men nu har jag iaf en shaker som man ska ha. Jag ska köpa shakes med chokladsmak och ananas för att få variation och tillräckligt många för att fullfölja den här dieten. Jag har bestämt mig för att minst köra 18 dagar. Jag fyller år den andra mars och jag vill kunna äta gott på min födelsedag. Det som kommer att rädda mig från att inte ge upp är att man får dricka Cola light. Jag har ju redan innan det här bytt ut vanlig cola mot light. Ikväll ska nog bara sitta och pyssla lyssna på Vampire diaries och försöka undvika tankarna på mat.  Plugga lite naturkunskap och psykologi ska jag nog också försöka hinna med.



Torsdag morgon

Jag ska börja en resa idag som jag förhoppningsvis kommer hålla mig till i två veckor eller mer. Jag ska börja med en diet.
All näring som hehövs i en liten påse, vilket är helt perfekt. Jag kommer förmodligen dö eller mest troligast ge upp, men jag ska försöka iaf. Jag vill komma igång så fort som möjligt så att jag kommer över de värsta dagarna.

Wish me luck !


Pyssel

Jag ska kolla på serier samtidigt som jag syr på paljetter på ett par axelvaddar jag hittade i en sylåda vi ärvde utav farmor. Jag hittade fyra st i lådan, ett par lila och ett par svarta. Jag ska sy på dom lila nu, för dom svarta vill jag inte riskera att förstöra. 

Käkar



Lasagne och sallad, den var inte super god men ok.
Man fattar att det är pappa och inte Maud som har gjort den.

mina brows



Dark it is

Dark brows

Jag var på stan idag (som alltid) och köpte ögonbryns färg och säkerhets nålarna. Jag tycker det är sjukt snyggt med mörka ögonbryn på blondiner så jag kör på det + det är så jobbigt att sminka sig varje jävla morgon. Jag ska lägga upp lite pics på det imorgon, Godnatt

Diet

Jag har bestämt mig för att börja med någon pulver diet.  Man får såna extrema resultat direkt. På min skola är det något av en trend att gå på sånt där pulver. Naya, Lars, Patrick, Malin, Nils och Linnea har alla kört på Various pulver diets. Malin har gått ner 6 kilo på två veckor vilket  är helt sjukt egentligen. Jag hoppas bara att peppen håller i sig längre än det här inlägget vilket jag tror att den gör.  Jag är lat och jag vill se snabba resultat helt enkelt.

It´s all good baby baby

För att citera Biggie: It´s all good baby baby. Jag har haft en produktiv dag idag. Dagen började med en långpromenad med Iris (hunden). Sen laddade jag min ipod för att få lite musik till arbetet. Jag tjänar 100 spänn på att hämta ved här hemma nån gång i månaden under vinter/höst halvåret. För ett arbete som tar 30 minuter får jag alltså 100 spänn, not to bad huh. Mitt soundtrack var the Knife och Johnny Cash. Jag blev väldigt svettig och skitig av att ta in veden så jag dushade och passade på att raka benen för jag har inte gjort det sen 2009. Jag har även hunnit med att sy upp och lagat mina jeans. När pappa kom hem från jobbet var han en liten bitch och klagade på att min syster och jag aldrig hjälpte till här hemma. När han har migrän får man verkligen akta sig för att göra honom irriterad. Migrän har ett antal medlemmar i familjen Hellsten. Pappa, Rebecca, Faster Elisabeth och ett antal andra släktingar lider av detta minst en gång i månaden. Jag har haft tur och slipper det.

Jag hatar er era Svennebanan jävlar

Jag hatar sveriges massa. Ni suger så jävla hårt. Jag satte mig för att kolla på Melodifestivalen med pappa, Maud och syrran. Det började med Ola och unstopable och den var okey, sen var bidrag 2,3,4,5 och 6 sämst. Sen kom
Frispråkarn som en hjälte med låten singel. Jag var tvungen att rösta, det var klart att han skulle vidare tänkte jag. Salem al Fakir var åtta och bra han med. Men då vi fick veta vilka som gått vidare fyfan vad jag blev förbannad. Det  är klart man inte kan lita på nån utav er. Ni är så fruktansvärt allihopa. Mainstream fittor utan någon koll på någonting. Salem och Ola gick vidare men inte Frispråkarn. Det är klart att svenskarna vill ha dom de känner igen då dom röstar, det är klart dom alltid vill ha de låtarna vi kan förlora med, det är klart dom vill ha mellan mjölk. Fuck alla ni svennebananjävlar för de flesta av er suger så hårt.

Noooooooo what have i done with my Psu.

Idag gick jag från mamma till pappa, om jag inte hade haft sådan ångest och panik skulle jag nog skryta över att jag gått 4 km idag. Då jag kom fram till pappa så började jag och packa upp datorn som jag har ärvt av Sebastian. Jag satte ihop den och gjorde mig redo för att se vad som fanns på datorn. Den startade inte så jag kollade på datorn om det var någonting jag glömt. Nej det var det inte, men det fanns en röd switch sak där det stog 230, jag switchade den till andra sidan  där det stod 115 och boom. Jag skulle inte ha gjort det för det for gnistor överallt och det lät som en liten explosion(jag överdriver förmodligen). Jag drog ut kontakten och satte mig brevid datorn där jag vaggade fram och tillbacka som en mental patient och bara nej nej nej. Det luktade brännt i hela rummet men jag tog mig i kragen och slog på min laptop för att kolla om allt hopp var över. Som tur är verkar det inte vara det för jag hittade en sida där jag fick hopp. Hårdisken har förmodligen klarat sig, kanske en del bortfall men det är förmodligen bara Nätaggregatet och en säkring som behövs bytas ut. Jag känner mig lite förkrossad eftersom jag väntat så länge på det här, men så länge hårdisken klarat sig bör jag inte klaga.


Robyn



Robyn blev årtiondets bäst klädda och jag kan inte låta bli att hålla med. Hon har verkligen en personlig stil. 
Hon är ghetto, punk och klassisk på en och samma gång. Helt fantastisk stil på den tjejen. Jag bör kanske påpeka att jag älskar hennes musik också. Då jag gick i ettan lyssnade jag på You've Got That Something som var den första skiva jag köpte för mina egna pengar. Då hade jag även den korta frisyr hon hade( och alla andra också).
Jag gick i sexårs då, men åren gick och visst tyckte jag om hennes låtar som kom men det var först då den självbetitlade skivan kom 2005 som jag verkligen respekterade hennes talang som sångerska och låtskrivare.  Den plattan ser jag som en av de bästa som någonsin gjort i Sverige. Snart släppt en ny och jag väntar med spänning.

Zacke - öppet idag



På matten satt jag och räknade till den här mannen. Det gjorde det faktisk mycket lättare att komma igenom lektionen.  Jag älskar verkligen hans ny skiva - Visst är det vackert.
Money well spendt i tell you

Timberland

Dessa vill jag ha. hmmmm det är kanske är lite sent att köpa ett par i år, men köper jag dom nu har jag dom ju ända fram till Maj. Tål att tänkas på för dom går ändå på 1.599 kr.
 


Torsdag

Jag är skit trött just nu, jag har totalt sett sovit 3 timmar i natt. Jag har dessutom haft långdag idag då jag slutade min sista lektion kl 4. Jag slipper iaf göra mat för på kvällens Kafe Strömbäck blir det varma mackor.

Mofeta & Jerre - Bomben

Jag längtar till den 10 februari för då kommer Mofeta & Jerre´s skiva Bomben. Hittade denna flyer på Whoa och jag väntar med spänning på vad som komma skall. Jag har lyssnat väldigt mycket på det dom gjort tidigare och jag har gått och väntat och väntat på att skivan ska komma. Skivomslagen är juh verkligen skitsnyggt. Grabbarna som Jesus är en smula genialiskt. Jag hoppas verkligen att skivan släppt på Lp också. Den skulle vara skitsnygg att ha hemma i samlingen.


Inspiration






Onsdag

Jag har inte gjort något produktivt idag iaf. Räck up handen om du har försovit dig, sedan medvetet skolkat och kollat på tv serier hela eftermiddagen fram till nu. Jag känner mig inte specciellt stolt. Jag ligger efter med skolan, men jag orkar inte ta itu med saker och ting just nu antar jag.

Tisdag

Jag är totalt slutkörd just nu. Jag har varit i stan två gånger idag. Vid kvart i åtta i morse åkte jag tillsammans med dom andra boende på strömbäck ur min historia klass till Universitetsbiblioteket för att ha vår historie lektion där. Vi skulle kolla på mikrofilmer från olika årtionden. Jag, Julia, Emma och Simon valde 1944. Det var väldigt intressant att kolla på vad som hände då. Hur annorlunda saker och ting var då. Sen for jag till skolan hämtade min ipod, satt på arbetstugan och snackade med Naya samtidigt som jag gjorde ett restprov i naturkunskap. Jag gjorde inte klart det. Men jag fick låna Nayas mvg prov att plugga på hemma(Tack). Sen for jag in till stan igen med 12 bussen. Jag satt med Malin och vi pratade om tunga saker och ting. Jag tog ultrabussen till Mariehem köpte mat, gick hem till mamma en stund innan jag for till sjukhuset för att ta bort sista stygnen. Jag for ner till stan köpte Marlborou och Cola light innan jag tog bussen tillbacka till strömbäck. Jag tog en kort promenad och gick sen och solade innan jag gick tillbacka för att göra mat. Jag älskar att sola solarium inte bara för att man blir så snygg och fräch utan även för att man får tid för sig själv, lyssna på musik och sjunga med så högt man vill. Till middag gjorde jag iordning en god sallad och pepparstek. Det smakade himmelskt. Jag var nog egentligen för trött för att göra iordning något specciellt, men min oro för att köttet skulle bli dåligt var större än min trötthet så det blev det. Jag ska precis sätta mig och plugga lite psykologi, eftersom vi har se prov imorgon. Sen blir det nog ett par avsnitt av Big love.

Stolthet slår lathet

Jag är världens fyndare känns det som iaf just nu. Jag köpte dessa snyggingare för en tjuga för en vecka sen ungefär. Jag glömde dom hos mamma så jag hade ingen bild av dem då, men jag tog med mig dom därifrån igår.




Jag tog mig till gymmet utan att behöva göra en skiva. Jag kunde ha gått och bett Naya eller Patrick om en kanske, men Stolthet slår lathet. När jag kom tillbacka efter en timme i gymmet städade jag upp i svinstian (alltså mitt rum) . Jag har sorterat alla mina papper i olika mappar och gjort Naturkunskapsläxan. Jag känner mig så duktig. Jag kom just ut ur duschen, ska torka håret ta en cigg och sätta mig och rita litegrann till Vampire diaries (alltså ljudboken).

Måndag

Jag var som vanligt lite less på strömbäck så jag tog bussen till stan kvart över tre. Jag tog mig till Burmans och köpte mig en Sade skiva. Jag handlade mat och gick för att ta bussen hem. Det är klart att jag skulle missa den så jag gick tillbacka till Burmans och snackade. Jag bestämde mig för att det skulle vara för drygt att laga mat då jag kom hem så jag gick på Frasses istället. Jag tog mig hem iaf och nu sitter jag och surar eftersom jag inte hittar någon tom skiva att bränna till en tränings skiva.

RSS 2.0