En scanner

Jag vill ha en scanner. Jag vill kunna lägga upp bilder från snygga tidningar och inte bara från webben hela tiden.
Förutom det är jag glad att PBL är över. Jag ser fan fram emot gammalt vanligt hederligt skolarbete just nu.

Hatar mig själv

Okey så ikväll funderar jag på att festa, men jag vet inte. Jag känner att det kommer gå onödiga pengar och efter att ha kollat mitt saldo bör jag undvika sådant. Fuck varför kan jag inte spendera pengar som normala människor. Åhh gud vad sur jag känner mig. Det gick typ 1000 spänn förra fredagen, och sju hundra på söndagen. Jag får försöka tänka på att söndagens pengar gick till Mat och cigaretter mest. Jag har 400 kr kvar på kontot och det är tre veckor kvar tills vi får pengar igen. Jag känner ångest och ilska för att jag har så dålig koll. remsan på mitt kort har pajat så jag kan skylla lite på det också men jag har verkligen ett problem att ta tag i. Jag ska jobba litegrann i helgen förhoppningsvis, kanske jag kan jobba ihop 500 eller nåt sånt iaf.

Fyndat

Jag kan säga att jag har fyndat like a motherfucker i helgen. Två baggy mormors byxor på myrorna, och killen bakom kassan tog midre betalt än vad han skulle ha gjort, vilket glädde min plånbok en hel del. 
Jag hittade en klänning på Monki som kostade 100 kr. Jag upptäckte att jag tyckte att Medium var för stor så jag köpte Small, fast jag upptäckte hemma att jag tog X- Small så jag ska fara och byta imorgon. I söndags var jag och syrran på skivmässan och Loppis på ögonblicks teatern och där fyndade jag rejält för 120 spänn. På skivmässan köpte jag : Dr Dre - Chronic 2001, The big lebowski soundtrack, Bob Marley - Survival,
Ice Cube - kill at will. På loppisen köpte jag ett par örhängen, två armband, en bikini topp, en singel ed timbutu och en cd med Eye´n eye, en adidas rygga, en kofta, ett par benvämare och ett linne. Jag fick även hem en beställning med tre Spike Lee filmer och två cd skivor.








Jag har snart ett par creepers

Jag hittade ett par Zebramönstrade Creepers som jag tryckte på köpknappen för.


Fredag och Lördag

Fredag
Jag tycker att fredagens fest var en av de bästa hemmafesterna jag varit på någonsin. Det var dessutom hemma hos mig också, vilket gjorde mig mig nervös och hyper i början av kvällen. Då jag lungnade ner mig så blev det fantastiskt. Alla andra hade det också super roligt. The turn out var över förväntan, och alla jag känner att jag tycker bäst om att umgås med var där.  Jag hade visserligen mens och fruktansvärt ont tidigare under dagen men smärtan förvann under kvällen och jag glömde nästan bort det. Jag, Judith, Naya och några till gjorde i ordning inför kvällen genom att städa, skotta snö, ta fram utemöblerna och plocka i ordning diverse småsaker.

Lördag
Jag vaknade upp vid tiotiden och började plocka i ordning tillsammans med dom som blev kvar under natten.
Vi hade en solig förmiddag där vi pratade om kvällen. Vissa var fortfarande fulla medans andra verkligen kände av bakfyllan. De som blev kvar under natten åkte vid ett-tiden och pappa kom hem till ett okey städat hus. Därefter blev jag stjutsad av pappa till stan där jag jag köpte en klänning i storlek Small för första gången någonsin. Jag åkte hem åt middag och därefter låg jag i sängen och åt junk tills jag somnade.

weezy goes bald ?

I fängelset får man inte ha dreads eller iaf inte hår som är längre än till axlarna eller om man skulle vara rastafari. Men det är inte Bird man jr så det blir inte så. Men som kändis måste man ju få någon fördel och detta kanske är det hela. Bilden nedanför är visserligen fejk, men han kommer definitivt förlora charm om man måste raka av sig håret.




And so the blue came along






Creepers eller platform sneakers



Jag ska nog köpa ett par begagnade platådojor och ett par nya creepers

Fuck han är död

Guru från Gang Starr har dött. Nej nej nej, jag tror det var igår eller nåt sånt. Jag har precis börjat på dom efter att ignorerat deras musik sen jag hörde talas om dem. Jag rúllade just in på aftonbladets websida där jag såg det och kände det. Jag har kännt att hela dagen har sugit, men nu suger den tusen gånger mer och tårarna rullar ner för kinden, och Gangstarr kommer att rulla några timmar på stereon.


Köpa snarast

När jag får pengar blir det skor, linne, shorts och en Tupac eller Wu- tang t-shirt jag ska köpa. Annars blir det väl cigg, mat och lite annat smått och gott. Jag känner att jag är ganska försiktig med pengarna när det gäller klädinsköp eftersom jag tror att jag kommer gå ner 5 kg till innan sommaren.



Jag tycker att både byxorna och linnet från Asos känns väldigt jag.

Onsdag

Denna vecka har vi börjat med Pbl. Det betyder problembaserat lärande. Vi har två veckor av Pbl varje termin och denna termin är det vatten som gäller. Jag måste säga jag lärt mig en hel del redan, lite för mycket kanske. Vi var på ett reninsverk igår och det var inte The worlds most pleasent smell alltså. Jag fick lite panik i ett rum där det stank nåt så otroligt.  Jag fick nästan kvälvningar och efteråt ville jag bara duscha. I alla fall med Plb sitter vi i grupper med 15 personer och jobbar i hop frågor baserade på några mål som skolan har satt upp. Vår grupp satte ihop sju frågor. Alla helt okey och vettiga, men två av frågorna besvaras med superlånga svar och det känns inte super kul. Men det har gått bra och jag har besvarat alla frågor utom två.  Jag och Judith var ganska less på det hela på eftermiddagen så det blev mer att vi fjantade oss mer än att vi arbetade med uppgiften.  Jag ska ha klassfest i helgen och det ska bli askul faktiskt. Vi ska vara ute hos min pappa i hans hus så det ska bli nice som faan alltså. Det blir väl kanske ca 30 pers. Pappa ska inte vara hemma utan det blir fritt för än gång skull liksom. Jag är egentligen bara orolig för att ingen dyker upp och att det blir svinigt, men det är nog lungt om vi plockar undan glas prylar och sånt.

Vilka ska jag köpa nu då ?

Jag har inte köpt sneakers på ett bra tag. Men jag ska köpa ett par då bidraget kommer nästa gång.
Jag har två alternativ som jag funderar över.

Nike Wmns air max 1


Nike Wmns Air max 90 premium

Jag gillar båda väldigt mycket.  Max 1:orna känns väldigt fräscha, men Max 90 premiumarna känns så trevligt retro. Jag får fundera ordentligt på dom båda helt enkelt, eftersom dom är så fruktansvärt dyra.



sr metropol - jag vill ha den radiostationen

Jag älskar radiokanalen Sr Metropol och specillt radioprogramet en kärleks attack på svensk hiphop.
Jag skulle så gärna vilja att vi hadde den radiokanalen i umeå, för den kanalen går bara att lyssna på internet här i Umeå. Det är en anledning att flytta ner till STHLM.  Godnatt 4-0 over !

Dj Mujava - township funk


Vad har hon gjort idag då ?

- Skrivit klart ett naturkunskap arbete

- Börjat och skrivet en bra bit på min engelska uppsats om en bok.

- Bestämt mig för att kicka sockerberoendet (att jag inte längre har några pengar hjälper ju)

- Tränat med Ariam.

- Rensat i lådor.

- Ätit väldigt nyttigt.


Hypokondriker

Jag är en hypokondriker, jag oroar mig jämt för en massa saker hela tiden. Idag slog jag i huvudet i ett köksskåp och jag har oroat mig i flera timmar. Jag kan ha en hjärnblödning, en hjärnskakning eller någonting annat läskigt. Jag har faktist ont i huvudet så jag har i alla fall lite anledning att oroa mig. Jag ska läsa klart en bok till morgon dagens engelska lektion men jag får se om jag orkar.  Den är ganska bra men väldigt underlig.

En seg Lördag

Jag har tagit det ganska lungt denna lördag. Jag sitter i soffan och sorterar tvätt samtidigt som jag gluttar på en av raden av favoritfilmer. Do the right thing, regisserad av Spike Lee. Jag har varit på Myrorna med Judith men ingen av oss köpte något. Vi tog en varmkorv på obs innan jag for hem. Jag ska nog gå och lägga mig relativt tidigt ikväll jag känner mig ganska trött och jag ska försöka hinna en hel del saker imorgon innan jag åker ut till Strömbäck imorgon eftermiddag. Jag beställde just tre skivor och tre filmer för 330 kr. Gladast är jag för Dángelo  skivorna. Jag älskar den mannen, för han är en fantastisk musiker och en av dom vackraste männen som finns.

take the springtime in















Fatima - Soul glo


Hypen måste dö!

Jag avskyr att upptäcka ny musik nuförtiden. Det låter kanske väldigt konstigt eftersom jag som person har musik som en av mina stora passioner här i livet. Att lyssna på musik och upptäcka musik har för mig varit en viktig  del av min identitet. Men när jag sitter på sidor som Pitchfork, Gorilla vs bear, Discobelle, Mybestfreindismygrind och whoa blir jag så uppslukad och besatt. Jag laddar ner alla mp3 låtar man kan få tag på, kollar upp myspace och wiki osv. Men jag blir sällan en fan mer än ett par timmar eftersom jag konsumerar så mycket musik så hinner jag sällan bry mig eftersom jag dagen efter redan gått över till nästa upptäckt. Det känns som om det blivit så idag, att musikmedierna hypar en artist och debut albumet som på uppföljar albumet känns helt utvattnad bara för att dom säger det. Vi går vidare då årsbästa listorna kommer, för att sedan gör samma sak år efter år. Jag börjar faktiskt bli less på det.


'


Tre band som hypats flitigt vid debuten: Glasvegas, The Strokes och Css (cansei de ser sexy)

Torsdag

Om 40 minuter ska jag ha dushat, ätit frukost och gjort mig i ordning för att övningsköra med min far. MMm
jag är lite trött och less på att göra det, men I girl gotta do what a girls gotta do för jag vill så gärna ha körkort  innan sommaren.


jag är sugig på att blogga

Jag har varit dålig på att blogga den här månaden men jag ska hålla på mer då jag har tid och ork över.

Jag vet att jag är bäst

Lite hip-hop mentalitet är alltid bra att ha, och det kan va skönt att skippa hela den här svenska jäntelag grejen ibland, och faktiskt tycka att man är bättre än andra nångång. Jag cyklade hem torsdag natt, från Scharinska till Anumark. Och innan det hade jag dansat i två timmar.  Igår gick jag och syster mellan Anumark och Coop forum. Det är typ en mil fram och tillbacka. Idag gick jag till Mariehem centrum och det är fem kilometer. Jag är bäst bara så att ni vet.


RSS 2.0